Άρχισαν οι αλητείες στην Κόρινθο…!

0


Χθες το βράδυ ειδικά μικτά κλιμάκια ελέγχου που αποτελούνταν απο την Οικονομική αστυνομία αλλά και την Επιθεώρηση Εργασίας έκαναν ταυτόχρονα ξαφνικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις της Κορίνθου,που έχουν ταυτιστεί με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό.

Είχαν ΣΤΟΧΟ συγκεκριμμένους φίλους του δημάρχου Κορινθίων,,!!!

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις ήταν και τηλεοπτικός σταθμός της Κορίνθου.

Τα κλιμάκια ήταν απο την Αθήνα για ευνόητους λόγους η επιλογή των επιχειρήσεων κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Οπως δείχνουν τα πράγματα άρχισαν οι «αλητείες» στην Κόρινθο και πλέον κανείς δεν μπορεί να φανταστεί που θα σταματήσει αυτό.

Οταν εμείς γράψαμε για το κλίμα διχασμού που διασπείρεται στην πόλη και την κοινωνία δεχθήκαμε σφοδρή επίθεση απο τους γνωστούς ιδιοκτήτες του…διαδικτύου.

Χθές ο πόλεμος μεταφέρθηκε στις επιχειρήσεις και κανείς δεν ξέρει αύριο που θα πάει…!
Το γεγονός ότι ο έλεγχος έγινε σε πρόσωπα που συχνά το όνομα τους ακούγεται στο δημοτικό συμβούλιο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αυτά δεν είναι άγρια πολιτική αντιπαράθεση είναι κοινές ΑΛΗΤΕΙΕΣ που δεν έχουν προηγούμενο στην Κόρινθο.

Είναι χυδαίες και άνανδρες μέθοδοι που θα βρούν απέναντι τους όλους τους λογικούς Κορίνθιους.

Ο καθένας απο εδώ και πέρα αναλαμβάνει τις ευθυνες του…!!!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισαν οι αλητείες στην Κόρινθο…!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator