ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

0




Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και του Προέδρου ΟΚΑΝΑ κ. Μιχάλη Κατρίνη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αρκαδίας, «ΑΝΕΛΙΞΗ» , κ. Δημήτρης Βόσνος.

Η συνάντηση έτυχε ιδιαίτερης εγκαρδιότητας μεταξύ των δύο πλευρών. 

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη αλλά και η επιθυμία, για τα επόμενα βήματα συνεργασίας και ετέθη το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν. 

Μία από τις δράσεις που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα είναι αυτή της Πρόληψης και Καταπολέμησης του Καπνίσματος. Μια δράση που ξεκινά από τις μικρές ηλικίες. 

Ο Δήμος Τρίπολης ως συμμέτοχος στον ΟΚΑΝΑ, θα ενισχύσει κάθε δράση αυτού και θα υπάρχει προγραμματική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator