Την Πέμπτη συνεδριάζει το εκλογοδικείο για την Κόρινθο

0


Την Πέμπτη το πρωί στο τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο Κορίνθου θα εκδικαστεί η ένσταση που έχει κάνει ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών στον δήμο Κορίνθου κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Ηδη και η πλευρά του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού έχει καταθέσει απο την Παρασκευή αντένσταση με την οποία αποδομεί τα επιχειρήματα του κ.Νανόπουλου και επιπλέον ζητά την ακύρωση ψηφοδελτίων.

Στο δικαστήριο έχουν κληθεί και θα παραστούν όλοι οι εκλεγμένοι στον δήμο Κορινθίων.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν προβλέπεται πριν τις αρχές του Νοέμβρη.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την Πέμπτη συνεδριάζει το εκλογοδικείο για την Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator