Με αγιασμό ξορκίζουν το φάντασμα του Δέδε στην Κόρινθο…!

0


Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης αποφάσισε με τον Τατούληνα κάνουν αγιασμό στην περιφερειακή ενότητα…για να διώξουν και να ξορκίσουν το φάντασμα του Δέδε…!

Σύμφωνα με πρόσκληση τους:

Σας καλούμε στην τελετή αγιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15/09/2014 και ώρα 12:00 μ.μ. Ο αγιασμός θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιο…!

Το ρίξαμε στην μαγγανίες Πελοπίδα;;;;;

Και για να μην έχετε αμφιβολία ορίστε:
Λίγα λόγια γενικά
Η Αγία ας Εκκλησία εκτός από τα επτά Μυστήρια δια των οποίων χαρίζεται, ετοχετεύεται, προσφέρεται και παρέχεται η αγιαστική Χάρις του Αγίου Πνεύ ατος έχει και κάποιες άλλες τελετές μ ε τις οποίες παρέχεται χάρις, ευλογία, θεραπεία και πνευ ατική ωφέλεια στους πιστούς αλλά και στην κτίση ολόκληρη.
Μεταξύ αυτών είναι και ο Αγιασ ός των Υδάτων, Ακολουθία που ε τις ευχές που περιέχει, ο Ιερέας παρακαλεί τον Θεό όπως το νερό αγιασθή και αποκτήσει «δύνα η καθαρτική και ενέργεια, γίνει δώρο αγιασ ού, αμαρτη άτων λυτήριον, ία σα ψυχών και σωμ άτων, προς πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον».
Επίσης παρακαλεί τον Θεό το νερό του Αγιασ ού να διώχνει ακριά τον κίνδυνο από ορατούς και αόρατους εχθρούς ,έτσι ώστε εκείνοι που το λα βάνουν να το χρησι οποιούν για την ευλογία των σπιτιών τους, για τον αγιασ ό των ψυχών και των σωμ άτων τους και να παίρνουν πλούσια την χάρι της Αγίας Τριάδος που είναι« η πηγή του αγιασ ού και πάσης χάριτος».

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με αγιασμό ξορκίζουν το φάντασμα του Δέδε στην Κόρινθο…!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator