Στρατευμένο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ που κοροϊδεύει την κοινωνία ο εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ! - ΟΥΣΤ ξεφτίλες!!!

0


Υπόσχεται ΘΕΣΕΙΣ … Εργασίας με την ΑΝΕΡΓΙΑ στο 30%!
Τη σύμπραξη των κοινωνικών εταίρων στον σχεδιασμό και τη διαχείριση των προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης.
Τη δημιουργία προγραμμάτων για την καταπολέμηση της επαπειλούμενης ανεργίας ώστε να σωθούν θέσεις εργασίας, πριν οι εργαζόμενοι περάσουν στην ανεργία, ζήτησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ υποστήριξε, ότι είναι αναγκαία η παρουσία των κοινωνικών φορέων, των εργοδοτών και των εργαζομένων, στην υλοποίηση και το σχεδιασμό των προγραμμάτων που αφορούν το νέο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και ο έλεγχος των προγραμμάτων. Ο κ. Παναγόπουλος υποστήριξε, ότι τα προγράμματα αυτά δεν καταπολεμούν την ανεργία, όμως ανακουφίζουν τους ανέργους και «δημιουργούν κοινωνικά αμορτισέρ”.
Ζήτησε επίσης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των μακροχρονίων ανέργων, ώστε να μπορούν να εργασθούν σε εποχικές εργασίες χωρίς να χάνουν τα πλεονεκτήματά τους και να θεσμοθετηθεί η κοινωφελής εργασία με ασφαλιστικά δικαιώματα.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ανέφερε τέλος ότι στη συνεδρίαση έθεσε και το θέμα της ρύθμισης των δανείων της Εργατικής Κατοικίας λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση, ότι είναι ήδη έτοιμη η σχετική διάταξη και θα προωθηθεί στη Βουλή.
Την αντίθεσή του με την εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης εξέφρασε με ανακοίνωση του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Το ΠΑΜΕ κατηγορεί «κυβέρνηση και ΓΣΕΕ», ότι “αντί για αύξηση του επιδόματος ανεργίας, και την επέκτασή του σε όλους τους ανέργους, και μαζικών προσλήψεων” σε τομείς όπως η παιδεία και η υγεία, “συμφώνησαν να ενισχύσουν τα προγράμματα επιδοτούμενης φτηνής έως τσάμπα εργασίας στις πολυεθνικές και στους μεγαλοκαπιταλιστές”.

makeleio
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στρατευμένο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ που κοροϊδεύει την κοινωνία ο εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ! - ΟΥΣΤ ξεφτίλες!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator