ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην Αμφίπολη! Ποιος ετοιμάζει ταξίδι - αστραπή στο ταφικό μνημείο και τι σημαίνει αυτή;

0


Περίεργες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για ταξίδι - αστραπή του Αντώνη Σαμαρά στο ταφικό μνημείο.

Επισήμως δεν υπάρχει καμία απολύτως ανακοίνωση ενώ στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Πλην όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν εντόνως στα δημοσιογραφικά γραφεία διάφορες φήμες ότι ενδεχομένως ο πρωθυπουργός να μεταβεί στην Αμφίπολη μετά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ.

Τα σενάρια ενισχύονται και από το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή αλλά και γύρω από το ταφικό μνημείο. Λέτε να έχει κάτι νεότερο να μας πει για τα ευρήματα ο κ. Σαμαράς ή απλά πρόκειται να μεταβεί προκειμένου να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από τις οικονομικές εξαγγελίες στις αρχαιολογικές εξαγγελίες.

ΤΟ ΧΩΝΙ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην Αμφίπολη! Ποιος ετοιμάζει ταξίδι - αστραπή στο ταφικό μνημείο και τι σημαίνει αυτή;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator