Προσπάθησαν να «σηκώσουν» άγαλμα στην Τρίπολη

0


Σήμερα, 21-9-2014, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στο Άγαλμα της Μητέρας που βρίσκεται στην Πλατεία Άρεως, (στην είσοδο του Grant Chalet) στην Τρίπολη, με σκοπό την κλοπή του.

Συγκεκριμένα, υπέπεσε στην αντίληψη των καταστηματαρχών ότι το άγαλμα είναι πεσμένο στο έδαφος. 

Αμέσως επενέβη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος και αφού κάλεσε την αστυνομία, έχοντας και ένα συνεργείο που εργαζόταν σε κοντινή απόσταση, το μετέφεραν σε ασφαλή μέρος.

Ο Δήμος κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή και φθορά.

Είναι λυπηρό και ανησυχητικό το φαινόμενο αυτό. Να σπιλώνονται και να καταστρέφονται μνημεία, ιστορικά κτίρια και ότι έχει σχέση με την ιστορία μας, τη διαδρομή μας, την πορεία μας γενικότερα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσπάθησαν να «σηκώσουν» άγαλμα στην Τρίπολη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator