Ζούν στην Κορινθία οι ληστές του Διστόμου;

0


Ο 34χρονος καταζητούμενος ήθελε να “συνεταιριστεί” με το μεσίτη, προκειμένου να ανοίξουν μεσιτικό γραφείο στην περιοχή. Στόχος των ληστών του Διστόμου και συνεργατών του Νίκου Μαζιώτη ήταν η εξασφάλιση πολλών κρησφύγετων με “νόμιμα” χαρακτηριστικά και πραγματικά στοιχεία ταυτότητας προσώπων, που δύσκολα θα κινούσαν τις υποψίες των διωκτικών αρχών.

Στο μεταξύ, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που απαρτίζουν την εξάδα, η οποία διαχωρίζεται σε ληστές του Διστόμου και ομάδα Μαζιώτη.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι αυτός ο «συνεταιρισμός» έχει τερματιστεί προσωρινά, καθώς η μία πλευρά θεωρεί πως αυτή η … συμπόρευση ίσως αποτέλεσε και την «αχίλλειο πτέρνα» για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν εντοπιστεί κάποιες “περίεργες” ενοικιάσεις, όμως από την πρώτη έρευνα σε μερικές εξ’ αυτών δεν έχει προκύψει κάτι ύποπτο.

Οι διωκτικές αρχές έχουν στην κατοχή τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που φαίνεται να αποτυπώνει αυτές τις επισκέψεις του καταζητούμενου «Καρφάκια». Διαθέτουν, επίσης και τουλάχιστον δύο ονοματεπώνυμα που εκτιμάται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση χώρων από τους ληστές του Διστόμου και την ομάδα Μαζιώτη.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι αμέσως μετά τη ληστεία στο Δίστομο οι καταζητούμενοι ληστές επέστρεψαν στην Αττική και το διήμερο 23 – 25 Αυγούστου άδειασαν και “καθάρισαν” όλες τις οικίες που διατηρούσαν, μεταξύ των οποίων και αυτή στη Νέα Μάκρη.

Αυτή τη στιγμή, οι ίδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν κάποιοι από τους καταζητουμένους να έχουν “μετακομίσει” και πάλι προς τα… γνώριμα εδάφη της Κορινθίας και της Αργολίδας.

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζούν στην Κορινθία οι ληστές του Διστόμου;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator