Επίσκεψη στην Τρίπολη από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Κατρίνη Μιχάλη

0


Σήμερα Παρασκευή 25-9-2014, στην Τρίπολη, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Κατρίνη Μιχάλη, όπου θα ενημερωθεί και θα συζητήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. με το επιστημονικά στελέχη και με τους συνεργάτες του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αρκαδίας, «ΑΝΕΛΙΞΗ» 

Ο Πρόεδρος, κ. Βόσνος Δημήτριος, μας δήλωσε ότι θέλει από τη μια να ενημερώσει για το πλαίσιο δράσης και κοινωνικής προσφοράς του κόσμου σε όλο το Νομό και από την άλλη τα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και οι εργαζόμενοί του. Επίσης, δράττοντας την ευκαιρία της πρόσκλησης του από την σημερινή επίσκεψη, θέλει να τονίσει την ανάγκη στήριξης του Κέντρου από όλους τους Πολιτικούς, Κυβερνητικούς και Αυτοδιοικητικούς Φορείς.

Έτσι, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και μετά, στις 19.00 συνάντηση στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ Τρίπολης.

Μετά το πέρας της σύσκεψης και των συναντήσεων, θα παρατεθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη στην Τρίπολη από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Κατρίνη Μιχάλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator