Η Πρωτοβουλία πολιτών ...συγυρίζει τον σφεντονίτσα !!! Απάντηση σε δημοσίευμα

0


Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας sfedona.gr με τίτλο «Ο Πνευματικός κλείνει το μάτι στον Σύριζα».

Αν ο Πνευματικός κλείνει το μάτι στον Σύριζα ας απαντήσουν αρμοδιότεροι.

Εμείς απαντάμε στο μέρος που μας αφορά δηλ. σε όσα συνέβησαν σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Σεπτεμβρίου 2014. Επίσης μια και όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα θα μπορούσαν να είναι Δελτίο Τύπου Δημοτικής παράταξης απαντάμε στον «εκπρόσωπο» της.

Τα γεγονότα:

Στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, από την Πρωτοβουλία ,τέθηκε το θέμα της επιστολής Φούχτελ προς τους Δημάρχους της χώρας και από τη Συμμαχία Πολιτών το θέμα της ποιότητας του νερού που πίνουμε.

Το δημοσίευμα αποσιωπά σκόπιμα ότι ζητήσαμε η συζήτηση για το θέμα της ποιότητας του νερού να μπει στην ημερήσια διάταξη ενός επομένου δημοτικού συμβουλίου, ώστε με την ανάλογη προετοιμασία, να ασχοληθούμε με την ουσία του θέματος και να μην γίνεται μάχη εντυπώσεων με εκατέρωθεν επικοινωνιακές φωτοβολίδες, όπως εξάλλου μας έχουν συνηθίσει προεκλογικά και η Πορεία Ευθύνης και η Συμμαχία Πολιτών (βλ. πόσιμο νερό σε όλο τον Δήμο και κρουαζιερόπλοια που τώρα να έρχονται να σώσουν την πόλη).

Εμείς δεν επιλέξαμε να «κάψουμε» το θέμα.

Αλλά και επί της ουσίας όλο το καλοκαίρι, πρώτοι αποκαλύψαμε μετά την επίσκεψη μας στη ΔΕΥΑΚ και με αφορμή τις ανακοινώσεις στο Γαλατάκι, ότι νερό Στυμφαλίας πίνουν μόνο οι δημότες του πρώην Δήμου Κορινθίων, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας με Δελτία Τύπου, μοιράσαμε ανακοινώσεις μας, επισκεφτήκαμε δημοτικά διαμερίσματα, και βέβαια καταγγείλαμε την δημαρχία Πνευματικού για τα προεκλογικά ψέματά της, την ίδια ώρα που οι άλλοι έψαχναν τα «χαμένα» ψηφοδέλτια τους.

Ακόμα και στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού συμβουλίου δηλώσαμε ότι «θα αγωνιστούμε να φτάσει πόσιμο, ποιοτικό νερό ως το τελευταίο χωριό, ως το τελευταίο σπίτι».

Τέλος, επιλέξαμε να ζητήσουμε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο σχετικά με την επιστολή Φούχτελ προς τους αυτοδιοικητικούς επειδή προσβάλει την εθνική μας ανεξαρτησία και την αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιζητεί να βάλει χέρι στους πόρους της ( βλέπε διαχείριση απορριμμάτων κ.α.)

Θα μας επιτρέψετε λοιπόν όλοι εσείς που αγωνιάτε για την στάση της Πρωτοβουλίας και οι «εκπρόσωποι» σας να θέτουμε εμείς την ατζέντα μας και να την υλοποιούμε.

Οι απόπειρες χειραγώγησης δεν περνάνε.

Εμείς στην Πρωτοβουλία, πιστοί στις αρχές της και στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, χωρίς ταλαντεύσεις, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ανατροπή των συμφερόντων και των πολιτικών που οδήγησαν τον Δήμο, τους πολίτες και την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Πρωτοβουλία πολιτών ...συγυρίζει τον σφεντονίτσα !!! Απάντηση σε δημοσίευμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator