Δέος προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την ανασκαφή του Αρχαίου θεάτρου Σικυώνας

0


Με προσοχή και με επιμονή συνεχίζονται οι εργασίας αποκάλυψης του διαζώματος στο Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας που άρχισαν στις 11 Αυγούστου 2014.

Ήδη φαίνεται η πρόοδος των εργασιών, και είναι ευχή όλων να έχουν διατηρηθεί οι κερκίδες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν να αποκτήσει η Δημοτική αρχή, ακόμα ένα κίνητρο ώστε να ενθαρρύνει την δημιουργία υποδομών για τουρίστες και να προβάλλει, όπως της αξίζει, την περιοχή που είναι το πετράδι στο στέμμα ολόκληρου του Δήμου Σικυωνίων.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δέος προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την ανασκαφή του Αρχαίου θεάτρου Σικυώνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator