Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου για την εκδήλωση «Η παράδοση στο φυσικό της περιβάλλον»

0


«Εκείνο που συνήθως συμβαίνει είναι να επισκεπτόμαστε ένα μουσείο και να φεύγουμε από εκεί ασυγκίνητοι», Κώστας Τσιρόπουλος. 

Αυτό είναι το μόνο που δεν συνέβη στα πλαίσια της εκδήλωσης του Λυκείου Των Ελληνίδων Κιάτου που φιλοξενήθηκε από το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Άλλωστε, όταν η παράδοση συναντά τη φύση, όταν οι μαγευτικοί ήχοι ακούγονται από καταξιωμένους μουσικούς και οι χορευτές αποδίδουν με ρυθμό τους χορούς, τότε όλα μετατρέπονται σ’ ένα φαντασμαγορικό και άκρως συγκινητικό θέαμα. Ένα όμορφο θέαμα κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι με χορούς και τραγούδια από την ακριτική Θράκη και την Πελοπόννησο απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση «Η παράδοση στο φυσικό της περιβάλλον», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες του Μουσείου, τον Παναγιώτη Λάλεζα με τους μουσικούς του, τον χοροδιδάσκαλο Αθανάσιο Μπόσγα και τους χορευτές, και κυρίως το κοινό που επιδοκίμασε την προσπάθειά τους. Με υγεία και αγάπη ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια ανταμώματα. 

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου για την εκδήλωση «Η παράδοση στο φυσικό της περιβάλλον»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator