Χαίροντες γάρ πέρδονται - Πόνημα περί τού πέρδεσθαι ού καταισχύνει, πάντων γάρ περδομένων

0



Η αρχική μου πρόθεση ήταν να γράψω κάτι σχετικά με τον παρατιλμό του αιδοίου και τις τεχνικές επί της πράξεως αυτής που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι. 

Δυστυχώς παρόλο που το αποφεύγω συστηματικά, έπεσε το μάτι μου σε κάτι δημοσιεύματα. 
Τα δημοσιεύματα αυτά με υποχρεώνουν να αναφερθώ σε μια άκρως διδακτική ιστορία. 

Κάποτε τρείς ευτραφείς διακινητές κατασκευασμένων πληροφοριών βρέθηκαν μέσα σε ένα ανελκυστήρα των γραφείων μιας εταιρίας που πληρώνει γενικώς την διοχέτευση κατασκευασμένων πληροφοριών. 
Ένας εξ αυτών -άγνωστο ποίος- ίσως διότι είχε φάει κρεμμύδια ή κάτι άλλο, απελευθέρωσε προς ανακούφιση του, ποσότητα δύσοσμου αέρος. 
Ενώ επρόκειτο περί φυσικής λειτουργίας του εντέρου του και ως τέτοια έπρεπε να αντιμετωπιστεί τα γεγονότα που ακολούθησαν υπήρξαν καταλυτικά.

Με την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης του αερίου εντός του ανελκυστήρος συνέβησαν τα εξής: 

Πρώτα από όλα και οι τρείς πήραν την έκφραση αηδίας που είναι φυσιολογική λόγω του δυσόσμου αερίου. 
Ακολούθως κοίταξαν ο ένας τον άλλον με ερευνητικό και επικριτικό βλέμμα. 
Μετά κοίταξαν τον καθρέφτη του ανελκυστήρα διασταυρώνοντας ματιές και σκεπτόμενοι ότι αν μπεί ακόμα ένας τυχαίως στον ανελκυστήρα, θα θεωρηθούν και οι τρεις ώς περδόμενοι σε κλειστό και μή αεριζόμενο χώρο, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και ντροπιαστικό. 

Έτσι ένας ένας φρόντισαν να βγούν από τον ανελκυστήρα πρίν συμβεί είσοδος άλλου. Όλοι σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να διοχετεύσουν την πορδή ως πληροφορία αφού αξιολόγησαν το συμβάν ως σημαντικό. 
Σε λίγες ώρες η πληροφορία είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου της Κορινθίας. Με διαφορετικούς τίτλους αλλά επί της ουσίας όλοι έγραφαν για την απαίσια πράξη που συνέβη σε κάποιο ανελκυστήρα από κάποιους αγνώστους.

Ένα τρίτο πρόσωπο όμως -άγνωστο πως- έμαθε όχι μόνο για το γεγονός αλλά και ποίος εκ των τριών υπήρξε περδόμενος και δημοσίευσε την άποψη του χωρίς να αναφέρει τον δράστη της πορδής. 

Οι τρείς ευτραφείς διακινητές πληροφοριών επ' αμοιβή ταράχτηκαν σκεπτόμενοι πως ίσως αν ένα τόσο απλό γεγονός όπως η πορδή, έγινε θέμα συζήτησης και υπονοούμενων εναντίον τους -χωρίς να κατονομάζονται- ίσως αποκαλυφθεί το σοβαρότερο γεγονός του χρηματισμού τους ως διακινητών πληροφοριών. 

Αποφάσισαν λοιπόν από κοινού τα ακόλουθα: 

Πρώτον να γράψουν διάφορα υποτιμητικά σχόλια για τον άγνωστο που αποκάλυψε το γεγονός της πορδής. 
Δεύτερο να προσπαθήσουν να κρύψουν κάθε πορδή που είχαν αμολύσει στο παρελθόν για να μην θεωρηθούν εσσαεί περδόμενοι πράγμα το οποίο -σκέφτηκαν- μπορεί να τους ζημιώσει οικονομικά αφού η εταιρία πλήρωνε για κατασκευασμένες ειδήσεις και όχι για πορδές. 

Δυστυχώς δεν πρόλαβαν και στην προσπάθεια τους έπαθαν αυτό που απεύχοντο.
Άρχισαν να πέρδονται δημοσίως εις επήκοον όλων και μάλιστα οι πορδές αυτές από τον ήχο και από την μυρωδιά τους, έγιναν αντιληπτές και από την εταιρία -που όπως αναφέραμε- πλήρωνε για την διοχέτευση των κατασκευασμένων ειδήσεων. 
Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και όλα δείχνουν πως οι ευτραφείς κατασκευαστές πληροφοριών καλύτερα θα ήταν να την καταπιούν την πορδή του ενός παρά να εμπλακούν σε ένα φαύλο κύκλο δημοσιευμάτων τα οποία θεωρούνται ως δημοσιεύματα του κώλου από τους αναγνώστες που εθίστηκαν στις πορδές των εν λόγω ευτραφών κατασκευαστών πληροφοριών...

Όποιος καταλάβει κατάλαβε...

Υ.Γ Το άρθρο μου για τον παρατιλμό του αιδοίου που έχει τίτλο "Ἠβυλλιῶσαι κἄρτι παρατετιλμέναι" θα ολοκληρωθεί μετά τις χειμερινές μου διακοπές και θα σας το στείλω για δημοσίευση προς τέρψη των αναγνωστών σας.



Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαίροντες γάρ πέρδονται - Πόνημα περί τού πέρδεσθαι ού καταισχύνει, πάντων γάρ περδομένων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator