Εκκίνηση στην Σερβία, για τα 80 χλμ. της ιππικής αντοχής των Βαλκανικών

0




Νταλιάνη: «Πιστεύω σε μια συνολική καλή εμφάνιση»

Στο Βελιγράδι της Σερβίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο το τελευταίο Βαλκανικό πρωτάθλημα της ιππασίας για το 2014, αυτό της Ιππικής Αντοχής (διαδρομή 80 χλμ.), με την Ελλάδα να είναι παρούσα με πλήρη ομάδα.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν 8 συνολικά ιππείς και αμαζόνες, με τους 5 απ' αυτούς να μετρούν για την ομάδα. Στο ομαδικό λοιπόν αγωνίζονται η Ελένη Τρικαλιώτη με την Eureka, η Αλέξια Κολπονδίνου με την Zeta A, η Έφη Κουτσάφτη με την Nibbareda, ο Δημήτρης Μητώνας με την Greca και η Μαρία Χατζηβασιλείου με την Georgina.

Στο ατομικό θα πάρουν μέρος η Αντιγόνη Νταλιάνη με τον GA Nikias, ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Koheilan και ο Παντελής Σαλονικιός με τον Farah.

«Εγώ από την πλευρά μου νοιώθω πολύ καλά, έχω προετοιμασθεί σωστά και εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα πιστεύω ότι θα κάνω μια καλή εμφάνιση. Στην επίπονη προετοιμασία μου είχα και δύο σημαντικούς υποστηρικτές, το Κτηνιατρικό Φαρμακείο Ζαχαράκης Δημήτρης και τα γυμναστήρια Yava. Νομίζω όμως ότι και συνολικά η ομάδα μας θα σταθεί με αξιώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας εύκολος αγώνας, όμως όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Λόγια της Αντιγόνης Νταλιάνη, της 26χρονης αθλήτριας του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων και του Marathon Endurance Club. 

Στην διοργάνωση εκτός από την Ελλάδα, μετέχουν τέσσερις ακόμη χώρες που είναι η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρουμανία και φυσικά η οικοδέσποινα Σερβία. Αρχηγός της ομάδας μας είναι ο Ηρακλής Μπάσδρας, μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ και πρόεδρος της Επιτροπής Ιππικής Αντοχής.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκκίνηση στην Σερβία, για τα 80 χλμ. της ιππικής αντοχής των Βαλκανικών "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator