Ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 – Οι δρόμοι μας, η Επιλογή μας»

0



Ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 – Οι δρόμοι μας, η Επιλογή μας» και προσκαλεί τους συμπολίτες μας την Κυριακή 21/09/2014 στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, όπου από τις 9π.μ. μέχρι και τις 2μ.μ. οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τα αυτοκίνητα.

Η προσέλευση των συνδημοτών μας, είτε πεζοί είτε με ποδήλατο, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» .

Την ίδια ημέρα και στις 11:00΄ π.μ. στο Φλοίσβο «Πλατεία Ελ. Βενιζέλου», μικροί αλλά και μεγάλοι είναι προσκεκλημένοι σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι, ποδήλατο, ζωγραφική και αρκετή μουσική !!!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων, συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2014 – Οι δρόμοι μας, η Επιλογή μας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator