ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το κλαμπ των gay στην Ελλάδα έχει δεσποτάδες και υπουργούς

0


Αποκλειστική συνέντευξη στον Max Fm και τον Κωνσταντίνο Φλαμή 

έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος για όσα ειπώθηκαν * Για τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης - υφυπουργό κ. Κούρκουλα: Ο κ. Κούρκουλας ειναι ο γιος του Κωνσταντίνου Κούρκουλα, μαθητή του αειμνήστου π. Γερβασιου Παρασκευόπουλου. 
Ας ρωτούσε λοιπόν τον θεολόγο πατέρα του, αν επιτρέπει η ορθοδοξία μας γάμους ομοφυλοφίλων. Θα καλέσει στην Βουλή τον κ. Κούρκουλα να έρθει να μας πει "αν ειναι ψεκασμένοι οι Ελληνες που πιστεύουν πως ένας γάμος υπάρχει".
Να έρθει να μας πει ο κ. Κούρκουλας, σε ποιο Ζάππειο είπε ο κ. Σαμαράς ότι θα φέρει στη Βουλή να ψηφίσουμε γάμο ομοφυλοφίλων.
Γιατί πάνε να μας περάσουν ως πρότυπα τους ομοφυλόφιλους, τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες. 
Που έχουν ανοίξει 2500 οίκοι ανοχής στην Γερμανία για κτηνοβάτες. 

* Για τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό: Οτι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του δεν μας ενδοαφέρει. Οταν όμως βγαίνει δημοσίως και λέει ότι εγώ παντρεύομαι με έναν άνδρα, πως να τον πω; Λέγεται ομοφυλόφιλος, λέγεται και κίναιδος, λέγεται και τοιούτος. Εγώ δεν είμαι υποκριτής. Εγώ το είπα, όπως το λέει όλος ο κόσμος. Πουσταριό. Ο κ. πρωθυπουργός επέλεξε να σπουδάσει εκκλησιαστικό δίκαιο στην Θεσσαλονίκη. Γιατί το επέλεξε; Δεν ξέρει ότι η θρησκεία μας απαγορεύει τους γάμους ομοφυλοφίλων. 

* Πρέπει δηλαδή να παραδεχθούμε πως τα μη φυσιολογικά πρέπει να είναι πρότυπα για τα παιδιά μας; Να τους σεβαστούμε μεν αλλά είναι θέμα για αυτούς αν τους αποκαλούμε gay. Είδατε τι κάνουν τα μέσα ενημέρωσης; Τι είπαν τα κανάλια; Οτι ο μοντέρνος δεν είναι ο Νικολόπουλος, είναι ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι το πρότυπο που πέρασαν. 

* Για τον κ. Τσούκαλη: Βγήκε ο κ. Τσούκαλης ο προοδευτικός που ψήφισε τα μνημόνια και με κατηγόρησε στον Antenna. Για την θέση μου για τον Λουξεμβούργιο στον πρωθυπουργό. Πέστε στον κ. Νίκο ότι όλα τα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ένας γάμος μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

* Για το twitter: Ωραία ας μην το έλεγα πουσταριό. θα έλεγα "η Ευρώπη των τοιούτων". Εχει πολύ μεγάλη δύναμη αυτό το κλαμπ των ομοφυλοφίλων. Αυτό κυβερνά. Αυτό διοικεί. Εχει δεσποτάδες, έχει βουλευτές, έχει υπουργούς έχει νταβταζήδες και έχει πολλούς χαζοχαρούμενους που χειροκροτάνε.

newsmessinia
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το κλαμπ των gay στην Ελλάδα έχει δεσποτάδες και υπουργούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator