Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να λέει τέτοιες μπούρδες ο σοβαρότερος του ΣΥΡΙΖΑ

0


Για τις δηλώσεις Δραγασάκη σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στους Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις Δραγασάκη. 
Συνέντευξη Αδ. Γεωργιάδη

Για τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχω μείνει έκπληκτος από χθες. Πρώτη πρόταση ότι θα διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους. Η ρήτρα ανάπτυξης και η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους είναι αυτό που θα ζητήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από την Ευρώπη, έτσι δεν είναι; Προφανώς, θα του πούνε όχι. Όπως είπαν όχι σε εμάς, καθώς και εμείς την ζητήσαμε, όπως είπαν όχι και στην Γαλλία.

Το αν μας συμφέρει ή όχι (σ.σ.: η αλλαγή κυβέρνησης στη Γαλλία), είναι για εμένα ένα δευτερεύων θέμα, το τι είναι εφικτό ενδιαφέρει εμένα πιο πολύ. Εάν με ρωτάτε για το αν υπάρχει πιθανότητα να πειστούν οι Γερμανοί να πληρώσουν τα χρέη όλων των υπολοίπων, γιατί αυτό σημαίνει διαγραφή χρέους για αυτούς, σας λέω ότι έχει την ίδια πιθανότητα με το να προσγειωθεί τώρα στο στούντιο του Βήμα fm ένας ιπτάμενος δίσκος.

Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κ. Δραγασάκης, ο κατά τεκμήριο σοβαρότερος του ΣΥΡΙΖΑ, φανταστείτε τι κάνουν οι υπόλοιποι. Όταν, λοιπόν, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως πρώτο την διαγραφή χρέους και την ρήτρα ανάπτυξης, αν σου πούνε όχι σε αυτό το πρώτο, τα υπόλοιπα 4 τι θα γίνουν; Παραδείγματος χάριν, 5 δις., τα οποία δεν λέει που θα τα βρει, θα χρηματοδοτήσουν νέες θέσεις εργασίας όπου το κράτος θα τα πάρει πίσω αυτά τα λεφτά από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Μιλάμε για άρες μάρες κουκουνάρες! Αυτό δεν είναι οικονομικό πρόγραμμα. Το διάβαζα χθες και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Γιάννης Δραγασάκης που έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είχε το θράσος το πολιτικό να βγει και να πει αυτές τις μπούρδες. Δεν μπορεί στην Ευρώπη του 2014 όταν προχθές γίνανε αυτά στην Γαλλία να βγαίνει ο Δραγασάκης και να λέει στον ελληνικό λαό τέτοια παραμύθια. Είναι εξοργιστικό. Είναι ντροπή για τον κ. Δραγασάκη.»
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να λέει τέτοιες μπούρδες ο σοβαρότερος του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator