Γιατί ο κ.Νανόπουλος ξέχασε τα κρουαζιερόπλοια και τα 10 εκ. €;

0


Χθες ο κ.Βασίλης Νανόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου και μίλησε για τον τουρισμό.

Οπως είπε ενώ όλη η Κορινθία βούλιαξε απο τουρισμό (πότε έγινε αυτό;;;) η Κόρινθος επειδή δεν είναι καλός δήμαρχος ο Πνευματικός πάτωσε…!

Μίλησε με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου και κατήγγειλε αδιαφορία για τον τουρισμό απο τον δήμο…!

Η αλήθεια είναι ότι τουρισμό δεν είχε καμία περιοχή της Κορίνθου απο το Λουτράκι μέχρι το Ξυλόκαστρο και οι αιτίες είναι πολλές.

Αλήθεια είναι επίσης ότι η Κόρινθος και ιδιαίτερα τα Καλάμια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν δούλεψαν με τον τουρισμό, διότι στην Κόρινθο τουρισμός δεν έρχεται.

Πάντα δούλευαν με τους Κορίνθιους. Φέτος είναι αλήθεια ότι τα Καλάμια πήγαν πολύ άσχημα.

Οπως και πέρσυ και οι λόγοι είναι πάλι πολλοί και επώδυνοι.

Ο κόσμος τα βράδια για όποιον ζεί στην Κόρινθο προτιμά τους πεζοδρόμους και όχι τα Καλάμια τα οποία έχουν παρακμάσει επιχειρηματικά και δεν “τραβούν” τον νέο κόσμο.

Επαψαν να είναι νεολαϊστικος προορισμός.

ΟΜΩΣ…

Ο κ.Νανόπουλος προσπέρασε ένα τεράστιο θέμα.

Ο ίδιος πέρσυ τέτοια εποχή δεσμεύθηκε ότι θα πλημμυρίσει την Κόρινθο με τουρίστες που θα έφερναν τα κρουαζιερόπλοια τα οποία ο ίδιος είχε βρεί και προσέφερε ως δώρο στους Κορίνθιους επιχειρηματίες.

Είχε ορίσει ημερομηνίες αλλά και δήλωνε βέβαιος ότι φέτος το καλοκαίρι θα έπεφταν στην αγορά της Κορίνθου 10 εκατομμύρια ευρώ απο τα κρουαζιερόπλοια (!!!!)

Ακόμα και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δήλωνε σίγουρος ότι θα έρθουν.

Το καλοκαίρι τελείωσε η αγορά δεν δούλεψε και ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ δεν έφτασε στο λιμάνι.

Μάλιστα το θέμα που ένα χρόνο πυροδότησε ελπίδες στην Κόρινθο, γίνεται προσπάθεια να ξεχαστεί…!!!!!

Αν έχει ευθύνες ο Πνευματικός για ότι μπορούσε να κάνει και δεν έκανε στα Καλάμια δεν θα πρέπει και ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος να αναλάβει τις δικές του ευθύνες;

Ο Πνευματικός δεν υποσχέθηκε σε κανένα και ΠΟΤΕ ότι θα φέρει τουρίστες και θα γεμίσει λεφτά τις τσέπες των Κορινθίων.

Ο κ.Νανόπουλος όμως δεν το υποσχέθηκε απλά αλλά έπεισε κιόλας τους Κορίνθιους επχειρηματίες να ετοιμαστούν για γερές εισπράξεις…!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί ο κ.Νανόπουλος ξέχασε τα κρουαζιερόπλοια και τα 10 εκ. €;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator