Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ξυλοκάστρου με Γερμανικές πινακίδες στο ..."έργο πνοής" !!! (video)

2


Μας έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ήρθε πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ξυλοκάστρου για λογαριασμό ιδιώτη εργολάβου (Δ. ΠΙΣΤΕΥΟΣ) στο έργο "ΠΝΟΗΣ" (όπως το αποκαλούν) στο Ξυλόκαστρο (αντί μιας απλής - κοινής υδροφόρας) για να ρίξει νερό πάνω στα σκαμμένα και τα μπάζα ώστε να καταλαγιάσει τη σκόνη και τα χώματα που αιωρούνται στον αέρα. Αφήνοντας αφύλακτο το μέρος από τυχών πυρκαγιά. Εντύπωση μας έκανε ότι το Δημοτικό πυροσβεστικό όχημα έχει... ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ πινακίδες (να δω πως θα το δικαιολογίσουν αυτό).
Ένα ΕΡΓΟ όπου με μανία συνεχίζουν να σκάβουν εδώ και 2 μέρες, τη στιγμή που στο μέρος έχουν εκδηλωθεί άνεμοι άνω των 5 μποφόρ και η σκόνη και τα χώματα έχουν μπεί από το παράθυρό μας μέχρι και το σώβρακό μας ! 
Ερώτηση προς ΟΛΟΥΣ..... 
1.Το πυροσβεστικό για τη σημερινή του κίνηση θα το χρεωθούν οι δημότες?... ή ο εργολάβος Δ. ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ που έχει πληρωθεί και του αναλογούν όλα τα έξοδα εργολαβίας?.... 
2.Υφίσταται απασχόληση πυροσβεστικού οχήματος για του κώλου τα ενιάμερα? (Φαντάζομαι ότι η απάντηση είνει αυτονόητη)
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε το "κουστούμι" της σημερινής κίνησης του πυροσβεστικού οχήματος σε ποιον χρεωθεί !
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2014

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ξυλοκάστρου με Γερμανικές πινακίδες στο ..."έργο πνοής" !!! (video)"
Unknown είπε...

Εσείς υπάλληλοι του γραφείου κίνησης τι σας πληρώνουμε για να υπηρετείτε τον εργολάβο ή τον δήμο;
Εσύ Διευθυντή των έργων με την αριστερίστικη όψη, τι ήθη μας φέρνεις; Τα πάντα να τα θυσιάζουμε στον βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων;
Αν σας ιδιωτικοποιήσουν ποίος θα φταίει εσείς ή η τρόικα;
Τελικά για τις απολύσεις στο δημόσιο πρώτα φταίνε οι ελλειμματικοί υπάλληλοι και μετά η «κακιά» τρόικα.
Πρώτα φταίνε οι υπάλληλοι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και μετά οι νεοφιλελεύθεροι Τζήμεροι.
Καλύτερα τελικά, πιστοποιημένα ιδιωτικά γραφεία μηχανικών να επιβλέπουν τα έργα παρά δημόσιες υπηρεσίες όπου δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και στο κάτω κάτω της γραφής δεν ξέρουν ποιον υπηρετούν,
Οι ιδιώτες τουλάχιστον ξέρουν να υπηρετούν τα συμφέροντα τους, οι δημόσιοι υπάλληλοι ούτε αυτό ξέρουν και μετά θα κλαίνε άδικα στην πλατεία Κλαυθμώνος…


14 Ιουλίου 2014 στις 9:42 π.μ.
Unknown είπε...

Μήπως πρέπει να επισκεφτούν το Δήμο μας οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης;
Η προκλητικότητα συνεχίζεται, χθες μηχάνημα με χειριστή έστειλε ο Δήμος ως αρωγό στον εργολάβο του έργου της παραλίας. Ο γνωστός Τσισιμπής ήταν εκεί και προσέφερε τις υπηρεσίες του.
Οι υπηρεσίες του δήμου τι κάνουν; Υπάρχουν;


16 Ιουλίου 2014 στις 9:15 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator