Ο Θ. Τζήμερος «συζητά» με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο (video)

0


Βγάλτε τους συνδικαλιστές από την πρίζα! Ο κάθε άνεργος πληρώνει 16.000 € / έτος για τους συνταξιούχους της ΔΕΗ. Όλες οι κυβερνήσεις έκαναν τέτοια δώρα στους συνδικαλιστές

Ο κρατικός συνδικαλισμός με πρόσχημα το "καλό του λαού", με αβανταδόρους τους λαϊκιστές - κρατιστές της αριστεράς και της δεξιάς, και απειλώντας να "κατεβάσει τους διακόπτες", κυριολεκτικά ή μεταφορικά, οδήγησε όλο το Δημόσιο και ιδιαίτερα τις ΔΕΚΟ σε κακής ποιότητας υπηρεσίες που τις πληρώνει ο "λαός" πανάκριβα, όπως πληρώνει πανάκριβα και τα εξοργιστικά προνόμια της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι συντάξεις των 50άρηδων της ΔΕΗ επιδοτούνται από τον προϋπολογισμό, δηλαδή από τον φόρο του άνεργου, με 16.000 ευρώ τον χρόνο ανά συνταξιούχο (!) όταν η επιδότηση για τον συνταξιούχο του ΙΚΑ είναι μόνο 2.200 ευρώ τον χρόνο. Παρά τις περικοπές σε όλους τους κωδικούς του προϋπολογισμού, το ποσό της επιδότησης στο Ταμείο των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι αμείωτο σ' όλη τη διάρκεια της κρίσης μέχρι και το 2016: 597 εκατομμύρια τον χρόνο!

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θ. Τζήμερος «συζητά» με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator