ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις ο δρόμος Κιάτο - Ξυλόκαστρο (pics)

0



Η φύση συνέχισε το έργο της με συνέπεια και όπως ήταν αναμενόμενο ο δρόμος στο Μελίσσι να καταρρεύσει μεγαλοπρεπώς. Όλοι χαίρονται επειδή δεν υπήρξαν θύματα...Κατά τα άλλα δύο κυρίες της Αστυνομίας με φιλότιμες προσπάθειες εξηγούν στους οδηγούς τι έγινε και τους κατευθύνουν στους πέριξ χωματόδρομους να βρουν τον δρόμο τους αφού πινακίδες εκτροπής της κυκλοφορίας και κατευθύνσεων δεν υπάρχουν. Ουδεμία πρόνοια φυσικά δεν υπήρξε ώστε να γίνουν τα ανάλογα έργα και να μην γίνει η καθίζηση. Είχαν να ξυστούν οι αρμόδιοι και "δεν πρόκαναν"..! Τώρα ώσπου να πάει το μαντάτο και έρθει το χαμπέρι, καλό είναι να γνωρίζετε ότι δρόμος προς Ξυλόκαστρο από το Κιάτο, και προς Κιάτο από Ξυλόκαστρο ΔΕΝ υπάρχει.Πιθανόν να υπάρξει μελλοντικά αλλά όχι στο άμεσο μέλλον διότι ώσπου να συνεδριάσουν οι επιστήμονες, να βγάλουν πόρισμα, να υποβάλλουν προτάσεις, να κάνουν διαγωνισμούς, να αναθέσουν τις εργασίες θέλει χρόνο. Μπορεί και χρόνια..Τα ίδια και χειρότερα αναμένονται λίγο πιο κάτω προς το Κιάτο αφού ναι μεν εκεί έκαναν έναν τοίχο για αποκατάσταση της διάβρωσης, αλλά η διάβρωση συνεχίζεται στα πλαϊνά αυτού του τοίχου. Επίσης η διάβρωση την οποία είχαμε εδώ και χρόνια εντοπίσει απέναντι από του Φωστηρόπουλου, έχει προχωρήσει αρκετά σε σημείο που να αιωρούνται οι πλαϊνές μπάρες του δρόμου και να έχει αρχίσει η κατάρρευση της ασφάλτου. Οι φωτογραφίες δείχνουν το μεγαλείο της Φύσης και την αδιαφορία των αρμοδίων.












Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις ο δρόμος Κιάτο - Ξυλόκαστρο (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator