Ο Ε.Σ. ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ

0


Μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, μετά από αυτοψία στις οδούς Εθνικής Αντίστασης, Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Πλατείας Πλουμιστού, και μετά από διάλογο με τους παρόδιους καταστηματάρχες διαπίστωσαν τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν από τις εργασίες ολοκλήρωσης των πεζοδρομίων σε αυτές τις οδούς.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση με τους επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα στις οδούς όπου διατελούνται τα έργα πεζοδρόμησης, αναφέρθηκε ότι το 95% των καταστημάτων αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Στο 80% των καταστημάτων η πτώση του τζίρου αγγίζει το 50%. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, το καταναλωτικό κοινό δεν δύναται να περπατήσει στα υπό κατασκευή πεζοδρόμια. Οι ευπαθείς κυρίως ομάδες αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και έχουν σημειωθεί και αρκετά ατυχήματα. Σε πολλά σημεία υπάρχουν τρύπες επί του πεζοδρομίου, σίδερα που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα, διάσπαρτες πρόκες κλπ. Ενδεικτικό παράδειγμα αμέλειας, είναι στην Πλατεία Πλουμιστού, όπου έχει σπάσει αγωγός της ΔΕΥΑΣ και η δυσοσμία είναι έντονη. Οι εργασίες για την κατασκευή των πεζοδρομίων άρχισαν από τις 9 Ιουνίου, οι επιχειρήσεις έδειξαν ανοχή ώστε να ολοκληρωθεί το έργο άλλα η εγκατάλειψη του έργου σε ημιτελές στάδιο, έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια, σε επιχειρηματίες άλλα και στους καταναλωτές και πολίτες του Δήμου. 

Απαιτούμε την άμεση αποπεράτωση και ολοκλήρωση του έργου. Πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί το έργο πριν από τις 6 Αυγούστου που είναι και η τοπική εορτή της πόλης μας και αναμένεται πλήθος επισκεπτών και προσκυνητών, και τα καταστήματα καθώς και η πόλη θα κατακλυστεί από κόσμο. Η εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα είναι απαράδεκτη και ντροπιαστική για όλους μας
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ε.Σ. ΚΙΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator