Μόνον ο Καμμένος είχε αναφερθεί στις ποινικές ευθύνες Προβόπουλου!

0


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγράφουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα των οικονομικών εισαγγελέων, να καλέσουν ως ύποπτο τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.

Επισημαίνουμε μόνο, ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος πρώτος από το βήμα της Βουλής, από τις 22 Οκτωβρίου 2013, είχε μιλήσει για τις ευθύνες Προβόπουλου τόσο στην υπόθεση Λαυρεντιάδη, για την οποία καλείται να λογοδοτήσει, όσο και για σωρεία άλλων υποθέσεων.

Να μην ξεχνάμε και την ΕΛΣΤΑΤ, για την οποία το Συμβούλιο Εφετών, δίνει συνέχεια για τον υπόδικο Ανδρέα Γεωργίου».
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνον ο Καμμένος είχε αναφερθεί στις ποινικές ευθύνες Προβόπουλου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator