Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης, νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών (video)

0


Πανικός στο κέντρο της Αθήνας. Αποκλεισμένη από αστυνομικούς η περιοχή! Δύο συνεργάτες φαίνεται να έχουν διαφύγει κρατώντας χειροβομβίδες στα χέρια τους...

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο τραυματισμένος πιθανολογείται πως είναι ο γνωστός κακοποιός Νίκος Μαζιώτης... Η φωτογραφία είναι από το popaganda.gr


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης μαζί με δύο συνεργούς του επιχείρησαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί των οδών Αθηνάς και Ερμού.
Στα χέρια των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης.

Ο φυγόποινος αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα συνελήφθη στην οδό Μητροπόλεως στο Μοναστηράκι, μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης μαζί με δύο συνεργούς του επιχείρησαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί των οδών Αθηνάς και Ερμού.
Οι κινήσεις των δραστών έπεσαν στην αντίληψη ανδρών της ομάδας Δίας οι οποίοι επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, ωστόσο οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας μέσω της οδού Μητροπόλεως.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους αποκλείσουν και τότε σύμφωνα με πληροφορίες ο Ν. Μαζιώτης άνοιξε πυρ σε μία προσπάθεια ακινητοποιήσει τον αστυνομικό που βρέθηκε μπροστά του και να διαφύγει της σύλληψης.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε και μία χειροβομβίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι. Πρόκειται για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τον Νίκο Μαζιώτη, έναν συνεργό του αλλά και τον ιδιοκτήτη του γνωστού ψητοπωλείου "Σάββας".

Σε ότι αφορά στην κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού, ο οποίος πιθανότατα μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών ενώ στην περιοχή πραγματοποιεί περιπολίες ακόμα και ελικόπτερο της αστυνομία.

Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης, νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator