ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - Δημοσιογράφοι παρέδωσαν το δρόμο στο Μελίσσι - Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Πέτρος Τατούλης

0



Σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα αποκαταστάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τεχνικά τρόπο η σοβαρή καθίζηση της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Μελισσίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης !

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο ρεκόρ στα χρονικά των τεχνικών έργων στην Κορινθία.

Το έργο της αποκατάστασης της σοβαρής ζημιάς στο δρόμο ανέλαβε και εκτέλεσε οικειοθελώς και αφιλοκερδώς η μεγάλη γνωστή τεχνική εταιρία ΤΕΡΝΑ μετά από ανάλογο αίτημα που υπέβαλε στην εταιρία ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας είχαμε μιλήσει για πολύ σύντομη αποκατάσταση της ζημιάς του δρόμου . Κανείς μας όμως δεν περίμενε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί από τους ανθρώπους της ΤΕΡΝΑ μέσα σε εξίμιση μέρες!

Σήμερα το απόγευμα την αποκατάσταση του δρόμου επιθεώρησε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Άγγελο Παπαγγελόπουλο και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Λάκη Παπαφωτίου.

Κοντά στον αντιπεριφερειάρχη παραβρέθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος και ο νέος δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος

Ο δρόμος θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία σήμερα Τετάρτη το πρωί μετά την ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων και τον καθαρισμό του.

sfedona.gr

Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - Δημοσιογράφοι παρέδωσαν το δρόμο στο Μελίσσι - Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Πέτρος Τατούλης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator