Στο μυαλό του Στρατούλη...

0


"Δεν πρόλαβες να δεις τα όνειρα τα δικά σου και γενιών και γενιών αριστερών να παίρνουν εκδίκηση και την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίγουν με τους αγώνες, την ψήφο, την συμμετοχή και τον έλεγχο του λαού και της νεολαίας νέους νικηφόρους δρόμους για το λαό και την πατρίδα.

Η μεγάλη μας παρέα με κοινή πολιτική, κινηματική, συντροφική και φιλική διαδρομή από τις αρχές της δεκαετίας του 70 από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στην αρχή, από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ αργότερα, από το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και πάντα μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και τους σκληρούς ταξικούς και πολιτικούς αγώνες άρχισε να αραιώνει όχι από λιποψυχία αλλά από τον θάνατο. Έρχονται όμως χιλιάδες άλλοι νεότεροι στις θέσεις μας."

Επειδή πολλοί πλανημένοι φίλοι που μας επισκέπτονται δεν έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν, ας διαβάσουν το κείμενο του συνδέσμου. 


Πέρα από το σεβασμό στο νεκρό στον οποίο αναφέρεται ο επικήδειος, δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί σχετικά με το τι συμβαίνει στο μπερδεμένο μυαλό του Στρατούλη. 

Ώστε, οι "αριστεροί" και μάλιστα "γενιές αριστερών" θα "πάρουν εκδίκηση" Τι λες βρε διαταραγμένε; Γιατί θα πάρουν εκδίκηση; Για το ότι η αστική δημοκρατία σας είχε ασύδοτους να ασχημονείτε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανένα; 

Σύντροφε, επειδή το έχεις παραξηλώσει, το πολίτευμα της χώρας λέγεται "Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία". Και εάν συνεχίσεις να το αμφισβητείς ή ακόμα χειρότερα, διολισθήσεις και ανεβάσεις ντεσιμπέλ με μη αποδεκτό από το νόμο τρόπο, υπάρχουν οι κατάλληλοι ειδικοί και οι κατάλληλοι μηχανισμοί ανάλογα με το είδος της παρέκκλισης σου, της πάθησης σου ή της φρενοβλάβειας σου, να σε συνεφέρουν. 

...άκου εκεί "γενιές αριστερών περιμένουν να μας εκδικηθούν" Τσου ρε Λάκη!!! 


ΥΓ: Και πάλι, με πάντα προσήκοντα σεβασμό στο νεκρό και την οικογένεια του.
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο μυαλό του Στρατούλη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator