Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την αποθήκη πυρομαχικών στο Ζευγολατιό - Ποιος έδωσε άδεια σε αυτή τη ...βιοτεχνία;

0


Σταθερή, αλλά εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 8 και 13 ετών, που νοσηλεύονται διασωληνωμένα και σε καταστολή στην εντατική του «Παίδων-Αγία Σοφία» με καθολικά εγκαύματα (85% το αγόρι, 55% το κορίτσι).

«Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας με πολλαπλά εγκαύματα», είπε σε τηλεοπτικές τους δηλώσεις ο διοικητής του «Παίδων-Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας.

«Είναι σε βαριά κατάσταση και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά», τόνισε, σημειώνοντας πως «η κατάσταση της υγείας τους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπασάββας, συμπλήρωσε ότι «οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για τα παιδιά αυτά» και «είναι επιφυλακτικοί».

Τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη εργαστηρίου κατασκευής βεγγαλικών που σημειώθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σοβαρά έχουν τραυματιστεί και οι δύο ιδιοκτήτες, που έχουν επίσης μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι ιδιοκτήτες, ηλικίας 35 και 38 ετών, έχουν υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο και το ΚΑΤ.

Η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη, παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η αποθήκη τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι δυο ιδιοκτήτες και στο προαύλιο έπαιζαν ανυποψίαστα τα δύο μικρά παιδιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (14.7.2014) το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, εκδηλώθηκε έκρηξη σε εγκαταστάσεις
εταιρείας κατασκευής και εμπορίας ειδών πυροτεχνίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ημεδαπών ηλικίας 39 και 38 ετών, καθώς και δύο ανήλικων ημεδαπών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Περιφερειακής Διεύθυνσης
Ασφαλείας Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Βιομηχανίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, για την αυτοψία του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σχόλιο parakato:
Αυτή τη στιγμή προέχει η αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών. Μετά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ανοίξει μια συζήτηση για το ποιος αδειοδότησε αυτό το παράπηγμα στην αυλή ενός σπιτιού και με τίνος υπογραφή "βαφτίστηκε" βιοτεχνία...!!!







Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την αποθήκη πυρομαχικών στο Ζευγολατιό - Ποιος έδωσε άδεια σε αυτή τη ...βιοτεχνία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator