Ε.Σ.Α.μεΑ.: Access City Award - Ευκαιρία για τις ελληνικές πόλεις

0


Με επιστολή στην ΚΕΔΕ και στον πρόεδρό της Κ. Ασκούνη, η ΕΣΑμεΑ ενημερώνει για τη διοργάνωση Access City Award.

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό βραβείο που απονέμει η Κομισιόν σε πόλεις της ΕΕ που γίνονται πιο προσβάσιμες στους ανθρώπους με αναπηρία και τους ηλικιωμένους. Ενθαρρύνονται οι δήμοι με πληθυσμό πάνω από 50.000 από όλα τα κράτη μέλη να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες και τις στρατηγικές τους που αποσκοπούν στην εξάλειψη των εμποδίων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής την οποία προσφέρουν στο σύνολο των πολιτών. Είναι μια ευκαιρία για τις πόλεις της ΕΕ, και φυσικά και της χώρας μας, να προβάλουν και να μοιραστούν το έργο και τα σχέδιά τους σε σχέση με την προσβασιμότητα. Η διαδικασία αξιολόγησης πραγματοποιείται σε δύο στάδια: πρώτα σε εθνικό επίπεδο και έπειτα ακολουθεί η ευρωπαϊκή επιλογή, ενώ η προθεσμία είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2014, μεσάνυχτα (ώρα Βρυξελλών). 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η δήλωση συμμετοχής, οι κατευθυντήριες γραμμές (οδηγίες) και οι κανόνες συμμετοχής διατίθενται και στα ελληνικά στον παρακάτω σύνδεσμο http://ec.europa.eu/justice/events/access-city-award-2015/index_el.htm

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193. 

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στη νέα ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr και www.esamea.gr

Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ε.Σ.Α.μεΑ.: Access City Award - Ευκαιρία για τις ελληνικές πόλεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator