ΝΕΟ ΛΑΜΟΓΙΟ - Καρδιοχειρουργός ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ από ασθενή που παίρνει σύνταξη 360 ευρώ!

0


Φακελάκι με 2.000 ευρώ ζήτησε καρδιοχειρουργός προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης ανευρύσματος αορτής, όπως καταγγέλλει ασθενής στο MEGA. Ο κύριος Χρήστος επισκέφθηκε σήμερα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας για να εξετασθεί. Όταν ο γιατρός του ζήτησε φακελάκι, εκείνος αρνήθηκε να το δώσει και γιατρός του έκλεισε ραντεβού σε... πέντε μήνες. Όμως η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο.

Όπως είπε ζει με μια σύνταξη του ΟΓΑ, 360 ευρώ και πρόσφατα αναγκάστηκε να δώσει άλλο φακελάκι για επέμβαση καταρράκτη. Στον οφθαλμίατρο όπως κατήγγειλε δεν έδωσε μόνο εκείνος χρήματα αλλά και 6 ακόμα άτομα που θα χειρουργούνταν άμεσα.

Η νέα καταγγελία έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του ασθενούς που αρνήθηκε να δώσει φακελάκι 1.500 ευρώ στον διευθυντή της πρώτης καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού και περίμενε 18 ημέρες μέχρι να χειρουργηθεί. Ο χειρουργός, μετά την σύλληψή του με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αρνήθηκε την κατηγορία της δωροληψίας που του ασκήθηκε, και σήμερα κατέθεσε εγγράφως την απολογία του στο νοσοκομείο, ενώ την Τρίτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ευαγγελισμού για να εξετάσει τις κατηγορίες. Η υπόθεση στη συνέχεια θα προωθηθεί στην 1η υγειονομική περιφέρεια και στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο. Σε ενδεχόμενη παραπομπή του θα τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία.

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού και της 1ης υγειονομικής περιφέρειας βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία άμεσα καθώς η αναστολή καθηκόντων του διευθυντή της πρώτης καρδιοχειρουργικής κλινικής λήγει στις 7 Αυγούστου.

Οι συγγενείς του 66χρονου συνταξιούχου ο οποίος κατήγγειλε το φακελάκι ζητούν ηθική δικαίωση κι όπως λένε θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος του χειρουργού ενώ θα καταθέσουν αγωγή μόλις ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση λάβει γνώση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Πηγή: Mega
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΟ ΛΑΜΟΓΙΟ - Καρδιοχειρουργός ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ από ασθενή που παίρνει σύνταξη 360 ευρώ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator