Ο Ρεχάγκελ 10 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2004 τραγουδάει ζωντανά τον εθνικό ύμνο [βίντεο]

0


Ο Γερμανός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας, μίλησε στη NEΡΙΤ για την τεράστια επιτυχία του Euro 2004. Αρχικά σχολίασε πως «τότε κατορθώσαμε να κάνουμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Είχαμε την τύχη να έχουμε υπέροχη ομάδα και ένα υπέροχο τιμ εκείνο το διάστημα. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο με τους πολύ καλούς παίκτες που είχαμε».

Στην κουβέντα που έγινε παρουσία του παλιού του συνεργάτη, Γιάννη Τοπαλίδη, ο Ότο Ρεχάγκελ είπε επίσης μεταξύ άλλων για: 

Την Εθνική του 2004: «Εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε μία πολύ καλή φορυνιά. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Από εκείνη την στιγμή και μετά η Εθνική μας ομάδα είναι καλή, ωστόσο δεν είναι τόσο καλή ώστε να μπορεί να φτάσει σε έναν τίτλο όπως τότε. Εκείνη η φουρνιά ήταν τόσο καλή».

Την Ελλάδα του τότε και του τώρα: «Η ομάδα πάντα πίστευε στις δυνάμεις και τις ικανότητές της. Το δυσάρεστο είναι και πως τότε και τώτρα δεν βάζουμε πολλά γκολ. Η ομάδα έπαιζε πάντα με ενθουσιασμό και πάθος».

Τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Δεν παίζαμε τόσο αμυντικά όσο έλεγαν τότε. Είχαμε παίκτες με πολύ ιδιαίτερες ικανότητες όπως οι Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Δέλλας και Νικοπολίδης. Όταν μπορούσαμε παίζαμε και επιθετικά. Σε μία εβδομάδα αποκλείσαμε μεγάλες ομάδες όπως την Τσεχία και την Γαλλία ενώ κερδίσαμε και την Πορτογαλία στην έδρα της. Δεν αγωνιζόμασταν λοιπόν όσο αμυντικά έλεγαν πως το κάνουμε».

Τον Γιώργο Καραγκούνη: «Πάντα τα έδινε όλα στην καριέρα του στην ομάδα. Μπορούσες να συζητήσεις μαζί του και τακτικά και τεχνικά θέματα. Με τον ενθουσιασμό και το πάθος του παρέσυρε και τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν αρκεί να έχεις μόνο ενθουσιασμό και πάθος. Ο Καραγκούνης τα είχε όλα αυτά όμως είχε και ποιότητα ως παίκτης».

Το τι θυμάται πιο πολύ από την Ελλάδα και το εάν μίλησε με κάποιον από τους παίκτες του: «Είχα την τύχη να είμαι 10 χρόνια στην Εθνική. Είναι όλα αυτά για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μου. Το πέρασμά μου αυτό. Η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά μου. Πάντα θα είναι. Σήμερα δεν μίλησα με κάποιον. Θέλω να χαιρετήσω όλους τους παίκτες μου.

Τους αγαπούσα και τους αγαπάω όλους και ακόμα και αυτούς που δεν έπαιζαν τόσο». Για το τέλος ο Ότο Ρεχάγκελ που εκτίμησε πως η Γερμανία ή η Βραζιλία θα πάρουν το Μουντιάλ επεφύλαξε δύο εκπλήξεις: η μία ήταν να μιλήσει στα ελληνικά και η άλλη να τραγουδήσει τον εθνικό μας ύμνο στα ελληνικά!

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ρεχάγκελ 10 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2004 τραγουδάει ζωντανά τον εθνικό ύμνο [βίντεο]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator