Λιονέλ Μέσι μπάλα ξέρεις αλλά άνθρωπος δε θα γίνεις ποτέ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO)

1



O Λιονέλ Μέσι μπορεί να έσπασε την κατάρα των Μουντιάλ και να χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή επί της Βοσνίας όμως η κάμερα τον έπιασε να αγνοεί έναν πιτσιρικά που περίμενε πως και πως τη χειραψία.

Ο Μέσι προτίμησε να δώσει το χέρι του στους διαιτητές της αναμέτρησης και να αγνοήσει τον πιτσιρικά που περίμενε να τον χαιρετήσει ο σούπερ σταρ της Αργεντινής. Ο νεαρός απογοητεύτηκε και αποχώρησε.

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λιονέλ Μέσι μπάλα ξέρεις αλλά άνθρωπος δε θα γίνεις ποτέ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO)"
Σπύρος είπε...

Καλά είστε απίστευτοι. Επειδή ακριβώς είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ ενδεχομένως να ξέχασε ή να μάγκωσε αρχικά να χαιρετήσει τον διαιτητή. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται να δίνει το χέρι του στο επόμενο ball boy μετά από αυτό που αποχώρησε κλαίγοντας. Είναι λυπηρό για το παιδάκι αλλά μην στήνετε ολόκληρη ιστορία από το μηδέν. ϊσως ο Μέσι να είναι παλιάνθρωπος αλλά βρείτε καλύτερα βίντεο που το αποδεικνύουν.


16 Ιουνίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator