Ιδιοκτήτης οικοπέδου στη Χαλκιδική 'βάφτισε' ιδιωτική την παραλία και την περιέφραξε! (ΦΩΤΟ)

0


Μεγάλο θράσος είχε ιδιοκτήτητης οικοπέδου στη Χαλκιδική, καθώς όπως καταγγέλουν οι λουόμενοι δεν του έφτανε το οικόπεδο, ήθελε με το 'έτσι θέλω' να κάνει δική του και την... παραλία!

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του παραθαλάσιου οικοπέδου φύτεψε κάκτους και φραγκοσυκιές με αρδευτική εγκατάσταση μπροστά στο οικόπεδο του στην παραλία (Καναπίτσα) του Παλιουρίου, Κασσάνδρας. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, αλλά τοποθέτησε και ταμπέλα που απαγορεύει την είσοδο στον κόσμο, καθώς όπως γράφει, ο χώρος είναι ιδιωτικός! Μάλιστα, η ταμπέλα είναι γραμμένη, όχι μόνο στα ελληνικά, αλλά και στα αγγλικά και στα ρώσικα!

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδιοκτήτης οικοπέδου στη Χαλκιδική 'βάφτισε' ιδιωτική την παραλία και την περιέφραξε! (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator