Απολογισμός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας κατηγορία Masters

0




Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 31-5/1-6 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2014 κατηγορίας Μasters στη Κόρινθο, που οργάνωσε ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος, με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και το Δήμο Κορινθίων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. 

Στο αγώνισμα της Αντοχής συμμετείχαν 140 ποδηλάτες και την 1η θέση κατέλαβε ο Χριστόφορος Ψαράκης του "Π.Ο.Χ. Τάλως", τη 2η θέση ο Λουκάς Καταπόδης του "Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης" και την 3η θέση ο Δημήτριος Λιμπέρης του "Π.Ο.Χ. Τάλως". 

Ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ ) και τον Δήμο Κορινθίων, για την άψογη σε όλους τους τομείς συνεργασία, προκειμένου οι αγώνες να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης ευχαριστεί το σύνολο των αθλητών και τις ομάδες τους, που τίμησαν με την παρουσία τους , τους αγώνες δίνοντας τους την αίγλη που αξίζει σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Η Πρόεδρος 
Περάκη Γεωργία

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απολογισμός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας κατηγορία Masters"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator