Ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου ο νέος υπουργός…Ιδιωτικής Παιδείας;

0


Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι το υπουργείο Παιδείας δεν αποτελεί θεσμό εξυπηρέτησης του κοινωνικού αγαθού της εκπαίδευσης, αλλά γραφείο «dealing» επιχειρηματικών συμφερόντων. 

Μετά τη «λαμπρή» θητεία του σχολάρχη Μπαμπινιώτη, ο οποίος ως υπουργός το μόνο που «νομοθέτησε» ήταν η κατά 35% περικοπή των αποδοχών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, μαθαίνουμε ότι ένα από τα δύο κόμματα του κυβερνητικού σχηματισμού επιδιώκει να τοποθετήσει έναν/μία ακόμη ιδιοκτήτη/τρια ιδιωτικού σχολείου στη θέση του υπουργού Παιδείας. Όχι ότι η τοποθέτηση κάποιου άλλου θα έκανε μεγάλη διαφορά, αλλά όσο να ‘ναι ο συμβολισμός παίζει το ρόλο του. 

Δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμη ποιο είναι το πρόσωπο, αλλά θα σας αφήσουμε να το μαντέψετε, δίνοντάς σας ένα «κλου»: Το πρόσωπο αυτό γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στο κτίριο της Ανδρέα Παπανδρέου. Ο «δολοφόνος» πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Νομίζουμε ότι τώρα είναι αρκετά εύκολο. Όποιος στείλει τη σωστή απάντηση στο mail της ΟΙΕΛΕ κερδίζει ένα βάζο ελιές Καλαμών αρίστης ποιότητας! 

Πηγή: ΟΙΕΛΕ
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου ο νέος υπουργός…Ιδιωτικής Παιδείας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator