ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

0Η φωτογραφία είναι από την εποχή που ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν «στα χάι του» και σχεδόν κυβερνούσε! Την εποχή που ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος ήταν ακόμα δημοσιογράφος! Στην παρακάτω φωτογραφία τους βλέπουμε να διασκεδάζουν στο πολύ γνωστό μαγαζί της Πλάκας «Περιβόλι τ” Ουρανού». Παρέα τους και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης να κρατάει στο χέρι του ένα πανέρι και να επιδίδεται σε ¨λουλουδοπόλεμο»! Ήταν η εποχή που οι πολιτικοί διασκέδαζαν και σκορπούσαν χρήμα άνετα και χωρίς φόβο και κυρίως χωρίς να έχουν αίσθηση του τι σημαίνει πρόκληση! Και ο Σκανδαλίδης μιλάει σήμερα για «στροφή στα αριστερά»!! Ωραίους αριστερούς έχουμε…! Όχι ότι και μερικοί δεξιοί είναι καλύτεροι…! Να τους χαιρόμαστε και τους μεν και τους δε!
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator