ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…

0


ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ…

Έντονη δυσφορία, που εστιάζεται στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Πόπης Παπανδρέου, επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή για την υπόθεση των Ναυπηγείων... Σκαραμαγκά, της οποίας το παραπεμπτικό αναφέρει ότι, «από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης» των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα οπως ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, η κυρία Παπανδρέου «δεν είχε δικαίωμα να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και στην ουσία δεν την διενήργησε, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να σχηματίσει δικογραφία, που περιλαμβάνει μόνο τα πρακτικά της Βουλής».
Υποστήριξε ότι «προφανώς πρόκειται για λάθος διατύπωση», ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, να προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα.

Με λίγα λόγια την απειλούν ευθέως πως αν δεν σταματήσει να ερευνά την υπόθεση θα έχει άγρια ξεμπερδέματα. Απίστευτα πράγματα με ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη…

Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator