Κλείνουν την Βουλή για να σώσουν το Γιώργο και την παρέα του!

0


Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα ανακοινώσει εντός του επόμενου άμεσου διαστήματος το πρόωρο άνοιγμα των τμημάτων διακοπής της Βουλής – γνωστά και ως θερινά τμήματα.

Οι σχετικές εκτιμήσεις ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από τα προαπαιτούμενα μέτρα που οφείλει να ψηφίσει η κυβέρνηση ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας που απαιτεί συζήτηση στην Ολομέλεια.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής ανήκει στην κυβέρνηση. Εφόσον λοιπόν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες τότε εντός των επόμενων ωρών θα φθάσει στην Βουλή το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο το κοινοβούλιο θα διακόψει τις λειτουργίες του για δύο περίπου εβδομάδες και θα επανέλθει με την λειτουργία του πρώτου θερινού τμήματος.

Εξίσου συγκεχυμένες πάντως είναι και οι πληροφορίες για τους λόγους που η κυβέρνηση επισπεύδει τα τμήματα διακοπής. Ορισμένοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν πιθανές αντιδράσεις από τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ενδεχόμενο κλείσιμο της Βουλής οδηγεί σε παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλείνουν την Βουλή για να σώσουν το Γιώργο και την παρέα του!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator