ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ: "ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

0


Την παραπάνω δήλωση έκανε η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με δημοσιεύματα της sfedona .gr 

Επακριβώς η κ Κατερίνα Φαρμάκη δήλωσε:

Όσο και αν κάποιοι επεξεργάζονται πρωτοφανή τεχνάσματα για να πάρουν δικαστικές αναβολές, έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και είμαι σίγουρη ότι οι συκοφάντες κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν. 

Βεβαίως και προσήλθα στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είχα λόγο να αρνηθώ.

Το ζήτημα αφορούσε δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων που ο ίδιος ο μηνυτής είχε δημοσιοποιήσει ένα χρόνο πριν [κατά πως ήθελε φυσικά συκοφαντώντας με ] και που ακολούθησε το αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων για να τον διαψεύσει κατηγορηματικά . 

Θα συνεργαστώ με την αστυνομία και την δικαιοσύνη ---όσο ψυχοφθόρο και αν είναι αυτό για μένα και την οικογένειά μου -- για να λάμψει η αλήθεια .

Η κοινωνική και πολιτική ζωή της Κορινθίας δεν μπορεί να χαράσσεται με συκοφαντίες και ψέματα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ: "ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator