"Ο "Κλαψιάλντο" ακόμα κλαίει, μετά από δέκα χρόνια" - Γερμανία - Πορτογαλία 4-0 (video)

0Χιλιάδες ήταν τα ειρωνικά μηνύματα στο Διαδίκτυο για την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την Γερμανία. Υπήρξε, ωστόσο, και η γνωστή μας Bild, που... το παράκανε. Χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ "Κλαψιάλντο". 

Η γερμανική εφημερίδα στάθηκε στο 2004 και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όταν η Πορτογαλία ηττήθηκε από την Ελλάδα. "Εξακολουθεί να κλαίει ακόμα και δέκα χρόνια μετά", έγραψαν οι Γερμανοί.


GERMANIA PORTOGALIA 2014 World Cup από sport24tvmundial
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ο "Κλαψιάλντο" ακόμα κλαίει, μετά από δέκα χρόνια" - Γερμανία - Πορτογαλία 4-0 (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator