Συνέντευξη Ανδρέα Ζάρρου επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (video)

0


Συνέντευξη στον Γιώργο Ναστούλη, παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ανδρέας Ζάρρος επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
Ο Ανδρέας Ζάρρος είναι ένας νέος άνθρωπος με πολλή όρεξη για δουλειά και περίσσια αγάπη για τον τόπο του.
Πιστεύει πως ο παλιός κόσμος της τοπικής εξουσίας απέρχεται, και πως οι εποχές έχουν ανάγκη από αλλαγές συθέμελες και όχι αναπαλαιώσεις!!!
Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ προτάσσει όραμα και ελπίδα  με ένα νέο τοπικό σύμφωνο ανάπτυξης και αλληλεγγύης.
Με δράσεις αντίστασης στα μνημόνια, με δράσεις αλληλεγγύης και πολιτισμού.
Με συνέπεια λόγων και έργων. Με ένα μεστό πρόγραμμα για τον τόπο.
Μια ‘βιολογική πολιτική’ πρόταση για το αύριο του τόπου, και όχι μια μεταλλαγμένη εκδοχή του χθες.





Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέντευξη Ανδρέα Ζάρρου επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator