Δημοσιογράφοι τα έκαναν όλα… «λίμπα» σε τηλεοπτικό στούντιο (Video)

0


Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας μάλλον... έντονος τηλεοπτικός διάλογος στο τηλεοπτικό κανάλι 7 Stars της Ιορδανίας.

Κατά τη διάρκεια πολιτικής εκπομπής λόγου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, δύο καλεσμένοι, δημοσιογράφοι σε τοπικές εφημερίδες, διαφώνησαν για την υπόθεση και έφτασαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες on air. Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί από νωρίς, μάταια προσπαθούσε ο παρουσιαστής και συντονιστής της συζήτησης να ηρεμήσει την κατάσταση. και στο τέλος ήρθε η «έκρηξη».

Ένας από τους δύο προσκεκλημένους κατηγόρησε ευθέως τον συνομιλητή του πως στηρίζει το κόμμα του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία. Μια κατηγορία που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ψύχραιμα ο έτερος προσκεκλημένος, ο οποίος εξανέστη, σηκώθηκε όρθιος και αφού αναποδογύρισε κυριολεκτικά το σκηνικό επιτέθηκε με αυτό στον... «κατήγορό» του. Μέσα σε δευτερόλεπτα το στούντιο «πήρε φωτιά» και μόνο μετά από την παρέμβαση των τεχνικών οι δύο δημοσιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς πάντως να έχουν ηρεμήσει!

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιογράφοι τα έκαναν όλα… «λίμπα» σε τηλεοπτικό στούντιο (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator