Μελέτη της διάδοσης των ραδιοκυμάτων από ομάδα Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών στη Μεγαλόπολη

0


Ομάδα 7 Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών, θα στείλει στην στρατόσφαιρα φορτίο αποτελούμενο από ηλεκτρονικές βαθμίδες που κατασκεύασαν, με σκοπό την μελέτη της διάδοσης των ραδιοκυμάτων και συλλογής δεδομένων καθ' ύψος.

Τα στοιχεία θα αποστέλλονται ταυτόχρονα στη Γη με τηλεμετρία και θα μπορούν να τα ακούσουν ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ευρώπη.

Το φορτίο θα φτάσει στη στρατόσφαιρα με την βοήθεια του «Αίολος», ενός μπαλονιού γεμισμένου με αέριο ήλιο. Και θα προσγειωθεί μετά 3 ώρες με την βοήθεια αλεξιπτώτου σε διαφορετική τοποθεσία ανάλογα των καιρικών συνθηκών.

Η δραστηριότητα θα γίνει στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 μετά τις 10:00 ώρα Ελλάδος.

Το τηλέφωνο του υπευθύνου της αποστολής είναι 6944-323341 (Γιάννης Λυγδόπουλος)

j43vhf@gmail.com

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μελέτη της διάδοσης των ραδιοκυμάτων από ομάδα Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών στη Μεγαλόπολη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator