Πνευματικός: "Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον τύπο έχουν σφραγίδα και ονοματεπώνυμο" (video)

0


Αυτές τις ημέρες στην Κόρινθο όλα πουλιούνται και όλα εξαγοράζονται.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί Ιούδες και από ότι φαίνεται από την χλιδή της προεκλογικής εκστρατείας πολλά περισσότερα από τα 30 αργύρια…!

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ήταν θέμα χρόνου να ενεργοποιηθούν τα γνωστά χαλκεία.
Αυτή την δουλειά την ξέρουν καλά.

Ο συνδυασμός «ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού δεν έχει χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ δόλιες μεθόδους για να κερδίσει τις εκλογές.

Τις κερδίζει με την αγάπη των Κορινθίων και τον σεβασμό τους στο έργο που κάνει για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη του δήμου.

Ο συνδυασμός «ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ σε κανένα μέσο ενημέρωσης ΚΑΜΙΑ φωτογραφία από την ούτως ή άλλως μεγαλειώδη συγκέντρωση των εγκαινίων που έκανε στην Κόρινθο το βράδυ της Τετάρτης.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον τύπο, μεταξύ των οποίων και η επίμαχη, έχουν σφραγίδα, ονοματεπώνυμο και δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και όπως φαίνεται από το mail του φωτογράφου έχουν σταλεί σε δεκάδες παραλήπτες μεταξύ των οποίων και στον ίδιο τον κ. Νανόπουλο, καθώς και σε στελέχη του

O κ. Βασίλης Ψωμάς, είναι ο αποκλειστικός φωτογράφος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, των εκθέσεων και στελεχών του συνδυασμού του. Αυτό είναι γνωστό σε όλους και εύκολα καταλαβαίνει ακόμα και ο πλέον αδαής τι συνέβη και πως ΒΡΩΜΙΚΑ στήθηκε η πλεκτάνη λάσπης στον δήμαρχο.

Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη… !!!

Η προσπάθεια που γίνεται από τους «γνωστούς» και αδέκαστους αντιπάλους μας είναι γελοία και μόνο θυμηδία προκαλεί ακόμα και στους Κορίνθιους δημοσιογράφους.

Ο Αλέκος Πνευματικός δεν έχει ανάγκη από τερτίπια για να απευθυνθεί στους Κορίνθιους.

Δεν χρειάζεται να μετατρέψει την Κόρινθο σε Βαγδάτη του Σαντάμ Χουσείν για να υπενθυμίσει στους πολίτες την ύπαρξη του.

Ούτε έχει Φαραωνικό εκλογικό κέντρο πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπως ο κ. Νανόπουλος για να θυμίζει τον πλούτο του στους δοκιμαζόμενους Κορίνθιους.

Ο δήμαρχος των έργων που άλλαξε την μοίρα της Κορίνθου δεν απαξιώνεται από χυδαιότητες .

Οι Κορίνθιοι έχουν μνήμη και κρίση.

Όσοι αγνοούν τον πολιτικό πολιτισμό και νομίζουν ότι έτσι εύκολα θα ξεπεράσουν

τις κάλπικες υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο και τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους να κάνουν το λιμάνι της Κορίνθου, αποθήκη κοντέινερ, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός δεν χρειάστηκε να διορίσει ανθρώπους για να τους βάλει στον συνδυασμό του. Δεν στέλνει κόσμο σε εργοστάσια για να κάνει αιτήσεις υποσχόμενος δουλειά σε ανύπαρκτες θέσεις εργασίας.

Ο Αλέκος Πνευματικός δουλεύει με τους Κορίνθιους για να αλλάξει την μοίρα της πόλης.

Δεν χρειάζεται φωτομοντάζ για να αποδειχθεί η αλήθεια από την εκδήλωση των εγκαινίων.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τα πάντα και αποδεικνύει την αλήθεια. Η αλήθεια εκδικείται πάντα τους ψεύτες.

Το βίντεο με την ομιλία του Αλέκου Πνευματικού στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στην διεύθυνση:



Δεν χρειάζεται φωτομοντάζ για να καταλάβουν οι Κορίνθιοι ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών.

«ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: "Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον τύπο έχουν σφραγίδα και ονοματεπώνυμο" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator