Αχ αυτή η νοοτροπία…

0


Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου να δούμε τώρα τη σοβαρή πλευρά…

Έγινε μια κουτσουκέλα. Καλώς ή κακώς (καλώς καλώς) σε αυτές τις εκλογές κάποιοι βλέπουν….

Η ιντερνετοχώρα είναι πλέον πιο πυκνοκατοικημένη και ένα τέτοιο λάθος θα το έβλεπε κάποιος…

Α) Λάθος κίνηση να γίνει το μοντάζ. Πολύ πιο γενναία κίνηση να παρουσιαζόταν η πραγματική εικόνα. Στο κάτω κάτω δεν είναι και η κεντρική ομιλία ρε παιδί μου, τεμπέλιασαν κάποιοι από τους υποψήφιους του πλήρους ψηφοδελτίου των 175 να φέρουν καμιά 10αρια άτομα παρέα και έτσι δε γέμισε ο τόπος…

Β) Η προχειρότητα που έγινε δείχνει ότι δεν μπορούν κάποιοι να σταθούν στο ύψος της κατάστασης. Αφήνει φόβους για το πως έχουμε χειριστεί κρίσιμες καταστάσεις στο παρελθόν…ο φωτογράφος το έκανε το κακό μοντάζ, τη φωτογραφία τη μοίρασαν υποψήφιοι και ΜΜΕ που έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν Αλέκο (έτσι το λένε).

Γ) Η πανικόβλητη αντίδραση ενδεικτική του πως αντιμετωπίζονται οι κρίσεις. Τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ αρχίζουν να κράζουν αντιπάλους, η ίδια η δημοτική αρχή το φωτογράφο λες και δεν είναι αυτός που παίζει μπάλα σχεδόν κατά αποκλειστικότητα με τη δημοτική αρχή. Λες και δεν ειναι αυτος που στέλνει τις φωτογραφίες των δελτίων τύπου και με την υπογραφή του επάνω….

Δ) Παράλληλα η νέα γενιά υποψηφίων της παρούσας δημοτικής αρχής δείχνει πλήρως εναρμονισμένη με τις τακτικές ενώ ανώνυμο μπλογκ μας εγκαλεί να πούμε ποιος έφτιαξε τη φωτογραφία…

Από εδώ και πέρα σοβαρότητα παιδιά και αυτό ισχύει για όλους τους συνδυασμούς. Αυτά περί κλωτσιών από περιοχές και άλλες τέτοιες ομορφιές θα έχουν απέναντι το πραγματικό ρεπορτάζ… Και αυτό δυστυχώς γίνεται στο δρόμο και όχι στο γραφείο.

Άλλη μια συμβουλή… Σταματήστε να μου λέτε ότι από 25 αν δε βγει ο τάδε υποψήφιος τι θα κάνω… Δεν έχω έμμισθη σχέση με την παρούσα δημοτική και περιφερειακή αρχή ούτε σκοπεύω να αποκτήσω με την οποιαδήποτε επόμενη. Αντιθέτως δεν εχουν λάβει τα μεσα που εργάζομαι ουτε αυτα που τους αναλογούν…

Κανα καφέ μας φέρνουν απο το LOUKOUMAN και αυτό ειναι. Άρα αυτα αλλού…

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αχ αυτή η νοοτροπία…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator