Ο δημοσιoγράφος Στάθης Ντάγκας στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Ζάρρου για το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

0


KATI ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φτώχεια. Είναι μάλιστα η εποχή που δεν μπορούν να πείσουν γιατί πολύ απλά ο κόσμος χόρτασε υποσχέσεις, σιχάθηκε το ψέμα σε όλους τους τομείς. 

Το μέρος που ζούμε, το Ξυλόκαστρο, το Δερβένι καθώς και όλα τα χωριά μας, είναι ένας επίγειος παράδεισος. Έχοντας από καιρό κάνει την συνειδητή επιλογή να δημιουργήσω και να μετουσιώσω σε πράξη τα όνειρά μου εδώ, προσπαθώ και μέσω της δουλειάς μου σε τοπικά και όχι μόνο μέσα, να προβάλω τις ομορφιές μας και τα αξιόλογα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι μας. Αγαπώ αυτή την μικρή κοινωνία με τα ωραία της και τα άσχημά της και θέλω να συνεισφέρω στο κοινό καλό ειλικρινά και χωρίς να επιδιώκω κάτι παραπάνω από αυτό. 

Είμαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να ανακοινώσω στους φίλους μου, την υποψηφιότητά μου για Δημοτικός Σύμβουλος με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (Υποψήφιος Δήμαρχος Α. Ζάρρος). Η Συμπολιτεία έχει πρόγραμμα και σχέδιο τεκμηριωμένο. Έχει λάβει θέση για καίρια ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα που μας απασχολούν και έχει την δυνατότητα με σκληρή δουλειά να οδηγήσει τον τόπο ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους μας και στην προσπάθεια ο Δήμος μας να γίνει αντάξιος του ονόματός του κανείς δεν περισσεύει. 

Οι εκλογές είναι ένα σκαλοπάτι στο οποίο θα πρέπει να πατήσουμε και να πάρουμε φόρα για το αύριο. Όχι άλλα λόγια όμως καιρός για πράξεις. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που θέτουν υποψηφιότητα σε αυτές τις εκλογές και είμαι σίγουρος πως το μέλλον θα είναι καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο για όλους μας.

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δημοσιoγράφος Στάθης Ντάγκας στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Ζάρρου για το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator