Από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων»

0

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν χθες, 2/5/14, και ώρα 9.00μ.μ., τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο, Σπύρο Σταματόπουλο.

Η δυναμική παρουσία των πολιτών τεκμηρίωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο τόσο του ιδίου όσο και του συνδυασμού του. 

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής 2011-2014, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του, μιλούν μόνο με έργα και όχι με λόγια δίνοντας το σύνθημα «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή!»

«Συμμαχία Νέων Σικυωνίων»
Κλεισθένους 13, 20200 Κιάτο
Τηλ. 27420 28371 fax 27420 28302
Mail: eklogikokiatou@gmail.com
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator