Αύριο αποπλέει το πλοίο JSM που ενεπλάκη στο ατύχημα στο λιμάνι Κιάτου

0


Αύριο αποπλέει το Μ/V CHRISTINA ...Είναι το μετονομασθέν Πλοίο JSM που ενεπλάκη στο ατύχημα στο λιμάνι Κιάτου, που είχε ως συνέπεια την βύθιση του Ρυμουλκού Άρτεμις και δυστυχώς και έναν νεκρό. Η άφιξή του σήμανε τόσο για μένα όσο και για την Πόλη μεγάλη δοκιμασία σε κάθε επίπεδο .
Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Επαναπατρίστηκε το πλήρωμα του οποίου τόσο η Υπηρεσία μας ,ο απλός κόσμος όσο και η Ομάδα Διάσωσης στάθηκε στο πλευρό κατά την πολύμηνη παραμονή του στο λιμένα.
Το πλοίο άλλαξε χέρια ,και αποπλέει για άλλες θάλασσες με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο...μαζί του όλοι αισθανόμαστε ότι φεύγουν δοκιμασίες που μας έκαναν πιο δυνατούς...Απόπλους αύριο.....σημαδιακή ημέρα...κρατήστε τη σημειολογία αυτή! Ποτέ δεν έφταιξε κανένα πλοίο για το ταξίδι...αλλά ο καπετάνιος και το πλήρωμα!

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αύριο αποπλέει το πλοίο JSM που ενεπλάκη στο ατύχημα στο λιμάνι Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator