Οι Πειρατές στηρίζουν για Αντιπεριφερειάρχη την Πανούση Χαρίκλεια

0
Δελτίο Τύπου - Κάλεσμα

Οι Πειρατές καλούμε όλους τους πολίτες, μέλη και φίλους των Πειρατών στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Κορινθία να στηρίξουν-ψηφίσουν για Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας την κα Πανούση Χαρίκλεια μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας και υποψήφια με τον συνδυασμό Πελοπόννησος Οικολογική.

Επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Περιφερειάρχης είναι η κα Λυμπεροπούλου Δήμητρα.

Η κα Πανούση δεσμεύεται να αγωνιστεί, με τον δυναμισμό που την διακρίνει και με μέλημα την θέληση της τοπικής κοινωνίας, για μια Πελοπόννησο και ειδικότερα για μια Κορινθία που θα αξιοποιεί τον πλούσιο φυσικό της περιβάλλον για την οικονομική της ανάπτυξη.  
Μέσα από τις νέες καινοτομίες και τεχνολογίες, βασισμένες σε ορθολογική και οικολογική διαχείριση θα αναπτυχθούν τα βασικά προτερήματα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η επόμενη Κυριακή είναι η πρώτη νίκη για την Πελοπόννησο Οικολογική και την Κορινθία. Όλοι οι Πειρατές μαζί σας.

Σπύρος Χρυσανθόπουλος
Συντονιστής Τύπου, Επικοινωνίας και Social Media
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας  
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Πειρατές στηρίζουν για Αντιπεριφερειάρχη την Πανούση Χαρίκλεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator