EXIT POLLS: Οι προβλέψεις των δημοσκόπων

0



Ακριβώς μετά τις επτά και με το κλείσιμο των καλπών ανακοινώθηκαν και οι πρώτες εκτιμήσεις των exit polls. Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των exit polls δεν αποτελούν επίσημα αποτελέσματα, αλλά δημοσκόπηση που διενεργείται κατά την έξοδο από τις κάλπες. Η συνολική και ασφαλέστερη εικόνα σε πανελλαδική κλίμακα θα αποκρυσταλλωθεί όταν αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων από όλη τη χώρα με τους αναλυτές να υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά των ψηφοφόρων στα exit polls δεν αποτελεί γενικότερο βαρόμετρο. Σημερινός εχθρός των exit polls δεν είναι άλλος από το φιάσκο της προηγούμενης Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την φορά οι εταιρείες που συνεργάζονται για να βγάλουν κοινό αποτέλεσμα έχουν αυξήσει τα σημεία διεξαγωγής της έρευνας προκειμένου να υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα και να αποφευχθεί μια ακόμη αστοχία. 

Ευρωεκλογές 

ΣΥΡΙΖΑ 26 - 30 % 
ΝΔ 23-27% 
ΧΑ 8-10% 
ΕΛΙΑ 8 - 9 % 
ΚΚΕ 5 - 7% 
ΠΟΤΑΜΙ 5 - 7% 
ΑΝΕΛ 3,5 - 5%

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "EXIT POLLS: Οι προβλέψεις των δημοσκόπων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator