ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΥΛΛΗΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙ

0


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, η περιοδεία του Δημάρχου, Σπύρου Σταματόπουλου, αρχηγού του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνιών» στις τοπικές κοινότητες Κυλλήνης, Στυμφαλίας και Καισαρίου.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, ήρθε σε επαφή με τους προέδρους και τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων συζητώντας μαζί τους για τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της τριετίας, αλλά κι αυτά που απαιτείται να γίνουν για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη ποιότητα της ζωής των ντόπιων κατοίκων. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στ' αρδευτικά έργα που έχουν ήδη δημοπρατηθεί, στην οδοποιία αλλά και στην ένταξη της λίμνης Στυμφαλίας σ' ευρωπαϊκό πρόγραμμα προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή διαχείριση και η διατήρηση της βιοποικιλότητας σε αυτή. Στη συνέχεια απάντησε σε τοποθετήσεις κι ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος προσκάλεσε τους κατοίκους να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» οδηγώντας σε θρίαμβο απ' την πρώτη Κυριακή!
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΥΛΛΗΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator